Om oss

Velkommen til oss!

Vi er en ny etablert familiebedrift som holder til i Moy Gamle Skole i hagebyen Grimstad. Vi elsker naturens skjønnhet og er fascinert av livet og dets mangfold. Hver dag gjør vi vårt beste for å lage vakre ting og gaver som gir glede til mottakeren så vel som til natur og villmarksliv.

Moy Gamle Skole om sommeren

Håndlaget med kjærlighet

Alle våre produkter er håndlaget, uten plast og de kan bidra til at landet vårt blomstrer opp, slik at bier, humler, fugler, pinnsvin og andre dyr og planter trives. Hos oss kan du finne pene ting og flotte gaver for både store og små. Vi følger tanken om å gjøre deg og andre glad. Det er jo den største gleden en kan ha.

En familie – forskjellige ferdigheter

Profilbilde av Christiane Urke

Christiane

Christiane er vår blomsterfe. Hun har mye erfaring innen hagebruk og kjærlighet til alt som vokser og blomstrer og hun sikrer kvaliteten på produktene våre.
96 04 39 63‬
christiane@urke.eco
Profilbilde av Jan Urke

Jan

Å beskytte naturen i all sin kompleksitet og mangfold er ett av våre kjernemål. Det er Jan som har ansvar for bærekraft og miljøvern. Som «digitale native» bryr han seg også om alle våre tekniske spørsmål.
jan@urke.eco
Profilbilde av Sabine Urke

Sabine

Sabine gjør gavene våre til noe spesielt. Hun er en allsidig kunstner og lar kreativiteten blomstre fritt for å bringe glede til verden.
sabine@urke.eco
Profilbilde av Stefan Urke

Stefan

Som utdannet bedriftsøkonom og bærekraftsmanager styrer Stefan pålitelig den økonomiske siden.
94 89 19 80‬
stefan@urke.eco
apartmentenvelopephone-handsetmap-markerscreencrossmenuchevron-down